4
min read

Hoe Oh My Lunch O9 Solutions helpt de bedrijfscultuur te verbeteren.

Onze klant O9 Solutions is een energieke, snelgroeiende startup die een best-in-class tool voor geïntegreerde bedrijfsplanning biedt.

Nikki Maeve van Reems
October 9, 2020
Share

O9 was op zoek naar een oplossing om a) iets terug te doen voor het team en b) een stukje bedrijfscultuur te herstellen in tijden waarin het merendeel van hun personeel thuis werkt. Hieronder vertellen ze hoe we dit hebben helpen bereiken.

‘’ We hebben een hecht team, we voetballen en peddelen samen en onze vrijdagmiddag is gevuld met plezier en gelach ’’.

o9 Solutions wilde de medewerkers bedanken voor hun inzet en harde werk op een manier die voor iedereen interessant zou zijn en die het hele team bij elkaar zou kunnen brengen. ‘’ We hebben veel werknemers die vanuit huis werken, maar we wilden elke week een moment plannen waarop iedereen samen is en dat zou onze band verbeteren. We realiseerden ons dat een wekelijkse vrijdaglunch de perfecte oplossing voor ons zou zijn en gingen op zoek naar een leverancier

''. We wilden niet elke week een Excel-lijst invullen en veel handwerk hebben of elke week pizza bestellen want dat wordt na een paar weken saai. We waren op zoek naar een digitale oplossing, zoals je mag verwachten in 2020 en vonden Oh My Lunch.''

Wat vinden uw medewerkers van Oh My Lunch?

Ze vinden het geweldig dat iedereen een keuze heeft en dat persoonlijke voorkeuren of dieetwensen worden gehonoreerd. En het team houdt erg van de afwisseling, elke week hebben we een totaal andere optie om te kiezen van Israëlisch tot Indonesisch en poke bowl. Ze zijn er gek op, vooral de Israëlische pitabroodjes!

Over O9 Solutions O9 Solutions

‘’ Het digitale brein van uw bedrijf ’. Max, Director Global Business Development helpt grote bedrijven zoals Nike, Walmart en Starbucks om digitale transformatie in hun toeleveringsketen te realiseren met een geavanceerd softwareplatform.

You may also like

Request a call back

Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form.