4
min read

7 leuke en interactieve workshops die de betrokkenheid bij het bedrijf verbeteren

We hebben 7 leuke en interactieve virtuele evenementen gemaakt, perfect voor uw team om uit te zoomen uit de werkmodus en in te zoomen naar de leuke engagement modus.

Nikki Maeve van Reems
March 3, 2021
Share

Maart markeert een jaar van covid-19 en afwisselende lockdowns in Noord-Europa. We gingen met tussenpozen naar kantoor en thuiswerken werd het nieuwe normaal. Hoe meer we vanuit huis werkten, hoe minder betrokkenheid we hadden als teams over de hele wereld. Waar je normaal gesproken niet-directe collega's ontmoette tijdens de lunch, tijdens de vrijmibo of op een bedrijfs zomer- of kerstfeest, leken deze collega's naar de achtergrond te verdwijnen. Dus hoe verbeter je de bedrijfsbetrokkenheid binnen je hele bedrijf in deze tijden?

We hebben 7 leuke en interactieve virtuele evenementen gemaakt, perfect voor uw team om uit te zoomen uit de werkmodus en in te zoomen naar de leuke engagement modus.

1. Stuur speciale geschenk pakketten zoals een brievenbus brownie of een andere lekkernij, en organiseer een thee tijd meeting, terwijl je verschillende combinaties van collega's op zoom combineert die normaal geen interactie hebben.

2. Organiseer een maandagse ontbijtbijeenkomst, want -let's be honest- maandag met heerlijk ontbijt beginnen helpt de week op een zeer positieve en productieve manier van start te laten gaan.

3. Wie is de volgende masterchef van jullie bedrijf? Kom erachter tijdens een virtuele kookworkshop. En geloof ons, je collega's in hun keuken om hulp horen roepen omdat ze de pastasaus verknoeid hebben of het meel kwijt zijn zal nog jaren een leuke herinnering zijn.

  • Workshop vegan koken; leer hoe gemakkelijk en lekker veganistisch koken kan zijn en maak tegelijkertijd een heerlijk alternatief voor populaire vleesgerechten.
  • Kookworkshop; do you got what it takes to be the next masterchef? Geniet van een leuke kookworkshop gegeven door een professionele kok, met leuke bonussen zoals een pubquiz tussen de taken door.
  • Pizza workshop (leer hoe je een geweldige pizza maakt van deeg tot tomatensaus, the italian way)

4. Maak je klaar voor The Great <vul hier jullie bedrijfsnaam in> Bake-Off. Deze leuke dessert workshop is perfect voor mensen die een zoetekauw zijn en is leuk voor zowel nieuwelingen ten opzichte van bakken en voor professionele bakkers. So ready, set, bake!

5. Shake it like a polaroid picture of als een heerlijke cocktail natuurlijk. Tijdens onze cocktail workshop leer je hoe je 2 tot 4 cocktails kunt maken en die zijn heerlijk, trust us! Na de workshop logged de professionele barman uit en kunnen jij en je team als team genieten van de cocktails en bijpraten. En voor de niet-drinkers is er een mocktail-optie beschikbaar en die is net zo lekker!

6. Spring it is the air! En wat is een betere manier om dit te vieren dan met een workshop wijnproeven met heerlijke lente wijnen. Jerry begeleidt jou en je team bij het proeven van 2, 4 of 6 verschillende wijnen. Hij helpt bij het kiezen van het juiste type wijn voor jullie gerechten, terwijl je iets leert over verschillende smaakprofielen van de druiven.

7. Zonnige dagen vragen om Rosé, wist je dat er meerdere wegen zijn naar rome of om Rosé te maken? Tijdens de workshop Rosé proeven leer je de verschillen tussen de wijnen en leer je wat wat is. Santé!

Zoom dus uit de werkmodus en in de fun modus met je team en creëer leuke herinneringen die een leven lang meegaan! Bekijk hier enkele van onze workshops. We helpen je graag met al je verzoeken, stuur ons een e-mail op: requests.nl@ohmylunch.com

You may also like

Request a call back

Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form.