5
min read

Hoe Kensington Student Services Oh My Lunch gebruikt om internationale studenten een ondersteunend thuis te bieden.

Kensington Student Services biedt begeleide studentenhuisvesting met aanvullende diensten, zoals catering, met 24 uur per dag personeel ter plaatse.

Nikki Maeve van Reems
October 20, 2020
Share

Vanwege COVID moesten veel van hun internationale studenten bij aankomst ter plaatse in quarantaine gaan en gedurende deze periode moesten ze hen dagelijks voorzien van ontbijt, lunch en diner.

'De nieuwe Oh My lunch-tool kwam echt goed van pas tijdens deze quarantaineperiode. De aard van dit jaar was veel onzekerheid, dus wat ik waardeerde van het Oh My Lunch-team en de tool was flexibiliteit; we gebruikten de tool om lunch en diner te verzorgen tijdens de quarantaineperiode, en nu gebruiken we het voor dagelijkse studentendiners. Het is erg nuttig geweest om op het laatste moment dingen te veranderen zonder dat dit een probleem was ''.

Kensington Student Services is ook begonnen met het gebruik van de Oh My Lunch-tool om de opt-in studentendiners te regelen. Studenten krijgen elke dag de keuze tussen 3 verschillende maaltijden. ‘’30% van de studenten kiest graag persoonlijk hun diner en de anderen gebruiken de Auto-Pilot-optie’ ’. Met Auto-Pilot selecteert het systeem de perfecte lunch of diner op basis van uw persoonlijke voorkeuren en dieetwensen. Dus de studenten die meer betrokken willen zijn, kunnen dat doen en de anderen krijgen nog elke dag heerlijke diners. ‘’ De studenten raken steeds meer betrokken bij het menu en Oh My Lunch biedt de flexibiliteit om het dagmenu naar wens aan te passen ’’. `` En het team is echt bereikbaar, ik werk veel 's avonds, maar er was altijd wel iemand om me te helpen tijdens oneven tijden.''

Welke invloed heeft Covid op uw bedrijf gehad?

Covid heeft ongetwijfeld een impact gehad op aanbieders van studentenhuisvesting in Londen en in het hele VK. “Dit geldt met name voor aanbieders zoals wij, die voornamelijk internationale studenten bedienen. We zijn echter verheugd dit jaar een grote groep studenten, zowel nieuwelingen als herintreders, in onze accommodatie te mogen verwelkomen. In deze onzekere tijden kunnen we de ondersteunende en huiselijke omgeving bieden die studenten en hun ouders zoeken, vooral wanneer de jongere op jonge leeftijd naar het buitenland verhuist. "

Over Kensington Student Services

Het kan voor jongere studenten moeilijk zijn om niet alleen het huis uit te gaan, maar ook om naar een heel ander land te verhuizen. Kensington Student Services is een expert om studenten tussen de 16 en 21 jaar oud zich thuis te laten voelen. Ze bieden een begeleide studentenhuisvesting met 24 uur per dag een staf ter plaatse. ‘’ De meeste van onze studenten zijn jonger dan 18 jaar, we bieden een ervaring tussen een kostschool en een universiteit ’’. Hannah is de accommodatiemedewerker bij Lightfoot Hall in Chelsea, Londen. Samen met een gedreven team zorgt ze ervoor dat alle studenten zich thuis voelen en genieten van hun verblijf.

You may also like

Request a call back

Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form.